Summer Olympic Games: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: daptar → pratélan
(→‎top: ganti isi, replaced: daptar → pratélan)
Olimpiadhe sing wis dianakaké mung ing bumi sisih kidul ya iku ing [[Australia]] (Melbourne 1956 lan Sydney 2000). Ing 2016, dianakaké Summer Games kapisan ing [[Rio de Janeiro]] ing Amerikah Kidul lan Summer Games kapisan dianakaké ing mangsa salju wewengkon ing kana.
 
Lima nagara – [[Yunani]], Australia, [[Perancis]], [[Inggris]] lan [[Swiss]] – dadi nagara conto panyarta ing kabèh Summer Olympic Games. Negara sing mung paling sithik éntuk medhali emas ing saben Summer Olympic Games ya iku [[Inggris]]. Amérikah Serikat asring mimpin daptarpratélan pikolehan medhali.
 
== Notes ==
352.737

besutan

Menu navigasi