Panganggo:Wirjadisastra: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
110 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
== Wigati ==
* [[Panganggo:Wirjadisastra/Pratélan tembung wigati‎|Pratélan tembung wigati]]
* [https://translatewiki.net/wiki/User:NoiX180/Tembung Tembung tèhnis kanggo mukantara (''interface'') wiki]
 
== Paugeran sing perlu dipertal ==
62.866

besutan

Menu navigasi