Solanaceae: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan
(ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan (4))
(→‎top: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan)
{{Wikispecies|Solanaceae}}
 
'''Suku térong-térongan''' utawa '''Solanaceae''' iku suku tandurantuwuhan kang nduwé kagunan ekonomis kang apik kanggo manungsa. Tetuwuhan kang ana ing suku iki, kaya ta [[kenthang]], [[tomat]], sarta [[lombok]], dadi komoditas ing sadéngah papan ing donya. Nanging, ana uga kang ngganggu ([[gulma]]).
 
== titikanipun ==
352.737

besutan

Menu navigasi