Kumarin: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi (2))
(→‎Cathetan suku: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan)
 
[[Kategori:Senyawa organik]]
[[Kategori:Fisiologi tetandurantetuwuhan]]
 
 
348.872

besutan

Menu navigasi