Solanaceae: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan (4)
(ganti isi, replaced: sing → kang (8))
(ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan (4))
| image_width = 320px
| image_caption = kembang ''Brugmansia x insignis'' <br />skea [[Taman Nasional Amérika Sarékat]]
| regnum = [[TetanduranTetuwuhan|Plantae]]
| divisio = [[TetanduranTetuwuhan ngembang|Magnoliophyta]]
| classis = [[Magnoliopsida]]
| ordo = [[Solanales]]
{{Wikispecies|Solanaceae}}
 
'''Suku térong-térongan''' utawa '''Solanaceae''' iku suku tanduran kang nduwé kagunan ekonomis kang apik kanggo manungsa. TetanduranTetuwuhan kang ana ing suku iki, kaya ta [[kenthang]], [[tomat]], sarta [[lombok]], dadi komoditas ing sadéngah papan ing donya. Nanging, ana uga kang ngganggu ([[gulma]]).
 
== titikanipun ==
<references/>
 
[[Kategori:TetanduranTetuwuhan]]
[[Kategori:Solanaceae| ]]
352.737

besutan

Menu navigasi