Asem lisergat dhiyetilamid: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan
(→‎top: ganti isi, replaced: Gejala → Tandha-tandha)
(→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
Dhosis tunggal asam lisergat dietilamida kisarané watara 100-500 [[mikrogram]]. Gunggung mau mèh padha karo 1/10 massa sakbulir gesik.
 
Réaksi fisik ing LSD manéka variasi lan ora spèsifik. Tandha-tandha kaya mangkéné wis dilapuraké: [[konstraksi rahim]], [[hipotermia]], [[mriyang]], munggahé kadar [[gula getih]], mrinding, paningkatan [[curah jantung]], cengkreman rahang, [[perspirasi]], [[midriasis]] ([[dilatasi pupil]]), prodhuksi [[ilu]] lan [[lendhir]], suhad (rasa ora bisa turu), [[hiperefleksia]], lan [[tremor]]. Ana sapérangan indhikasi yèn LSD bisa nimbulaké kahanankaanan fuga disosiatif ing wong-wong sing ngonsumsi sapérangan jinis antidepresan tinentu kaya déné [[garam litium]] lan [[antidepresan trisiklik|trisiklik]].
 
== Rujukan ==
352.737

besutan

Menu navigasi