Prometium: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎Pènget: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan
(→‎Pènget: éjaan, replaced: Utamané → Mliginé)
(→‎Pènget: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
 
-->
== Pènget ==
Prometium kudu ditangani kanthi ati-ati banget amarga sipaté kang '''radioaktif banget'''. Mliginé, prometium bisa mancarké sinar X sajeroning kahanankaanan ''[[beta decay]]''. Umur paroné kurang saka [[plutonium]]-239 kanthi faktor watara 1350, lan sipat mawa racun biologiné uga dadi luwih dhuwur. Prometium ora duwé peran biologi.
 
== Réferènsi ==
348.872

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané