Mrica lolot: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Speciesbox
|image = Piper sarmentosum.jpg
|image_caption = ASawijining ''Pipertanduran sarmentosum''Mrica plantlolot
|genus = Piper
|species = sarmentosum

Menu navigasi