Mrica lolot: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
|authority = [[William Roxburgh|Roxb.]]
}}
'''Mrica lolot'''</span><ref>{{Cite book|url=https://www.worldcat.org/oclc/914215341|title=493 resep ramuan herbal berkhasiat untuk cantik alami luar dalam|last=Ami,|first=Wahyu,|isbn=6020306429|location=Jakarta|oclc=914215341}}</ref> <span>''(Piper sarmentosum)''</span> ya iku tanduran kulawarga [[Piperaceae]] lan dibudidaya ing [[Asia Kidul-wétan]]. GodhongqGodhonqé asriasring kaliru karo godhong [[suruh]],<ref>{{Cite web|url=http://www.asiafood.org/glossary_2.cfm?wordid=3252|title=''Piper sarmentosum''|website=Asia Food Glossary|publisher=Asia Source|access-date=2008-09-08}}</ref> nanging nanging rasa lan ukurane luwih cilik.
 
<span>Jinis ''Piper lolot''</span> dianggep dadi spesiesspèsies sing padha karo ''Piper sarmentosum''. 
 
== Wedharan ==
Mrica lolot kalebu tanduran mrambat kanthi oyot kang nempleknèmplèk ing rambatan, dhuwuredhuwuré watara 40-50 cm. Tuwuh ing papan angkang lembab utawa pinggiran kali. GhodhongeGodhongé kayadenekayadéné suruh nanging luwih cilik. KembangeKembangé majemuk lan wijinewijiné tunggal.
 
== Rujukan ==

Menu navigasi