Kanker: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Gangguan kaseimbangan hormonal: ganti isi, replaced: biyasanipun → limrahipun
c (→‎Faktor kejiwaan, émosional: clean up, replaced: emosional → émosional using AWB)
(→‎Gangguan kaseimbangan hormonal: ganti isi, replaced: biyasanipun → limrahipun)
* perilaku sèksual inggih punika nglakokaken gayutan intim ing usia dini saha gantos-gantos pasangan.
=== Gangguan kaseimbangan hormonal ===
Hormon estrogen fungsinipun ngrangsang gesanganing [[sel]] kang cenderung njalari kanker, progesteron nglindungi pagesanganing sel kang langkung, biyasanipunlimrahipun njalari risiko kanker payudara, kanker leher rahim, kanker rahim saha kanker prostat saha buah zakar ing tiyang jaler.
=== Faktor kejiwaan, émosional ===
Stres, njalari ganggguan kaseimbangan seluler sarira.
352.737

besutan

Menu navigasi