Dhinamisme: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5)
(→‎top: éjaan, replaced: proses → prosès)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5))
'''Dinamisme''' iku sawijining konsèp singkang nduwé sawetara arti.
*[[Dinamisme (metafisika)]], udaran kosmologi tumrap ndonya material miturut [[filosofi prosès]].
*''Dinamisme'', sebutan singkang kagunakaké [[Virginia Postrel]] kanggo nerangaké filosofi sosial singkang ana gandhèng cènèngé kasro owahan-owahan budaya, pilihan individual, lan masarakat tinarbuka..
*"Dinamisme plastik", sebutan singkang digunakaké déning obahan seni [[futurisme (seni)|futuris]] Italia kanggo nerangaké konsèp singkang gegandhèngan karo obahan obyek, intrinsik lan relatif tumrap lingkungané.
*Keaktifan kepribadian energetik.
 
352.737

besutan

Menu navigasi