Dyah Kertawijaya: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(ganti isi, replaced: sing → kang (2))
 
'''Dyah Kertawijaya''' iku raja [[Majapait]] singkang maréntah taun 1447-1451 kanthi sebutan '''Sri Maharaja Wijaya Parakramawardhana'''.
 
== Kapustakaan ==
[[Kategori:Raja Majapait]]
[[Kategori:Pati 1451]]
[[Kategori:Tokoh singkang diprajaya]]
 
 
352.737

besutan

Menu navigasi