Skopje: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
 
[[Gambar:Stone bridge in Skopje.jpg|thumb|Kreteg watu ing Skopj]]
'''Skopje''' ([[basa Makedonia]]: Скопје) iku kutha krajan [[Républik Makedonia]]. Kutha singkang dumunung ing gisiking [[Kali Vardar]] iki singkang ndunungi 515.419 jiwa.
 
[[Ibu Theresa]] lair ing kutha iki, nanging opanjenengané katurunan [[Albania]].
352.737

besutan

Menu navigasi