Menyang kontèn

Breda: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Latar wuri: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber, Propinsi → Provinsi (3), propinsi → provinsi (4))
(→‎Latar wuri: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
 
 
== Latar wuri ==
Provinsi Brabant Lor singkang papané ana ing kidulé Walanda iku saka 12 provinsi Walanda lan salah siji singkang gedhé ambané wewengkoné. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 68 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara nagara lan ''gemeente''.
 
{{GemeentenNoord-Brabant}}
352.737

besutan