Zona wektu: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3)
(→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: definisi → dhéfinisi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
[[Gambar:Standard World Time Zones.png|thumb|300px|Zona wektu donya]]
Donya utawa [[bumi]] iki dipérang dadi 24 '''zona wektu''' singkang béda-béda, miturut papan panggonan mau. Wektu universal singkang dadi pathokan ya iku wektu [[GMT]], wektu singkang ana ing [[Greenwich]], [[Inggris]]. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan

Menu navigasi