Taksonomi (biologi): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: maknané → tegesé (2)
(→‎top: éjaan, replaced: kedadéyan → kadadéan)
(→‎top: ganti isi, replaced: maknané → tegesé (2))
'''Taksonomi''', saka tembung (Basa Yunani: ''tassein'' sing maknanétegesé ''kanggo nglasifikasi'' lan ''nomos'' sing maknanétegesé ''aturan''. Taksonomi bisa diarani klasifikasi mawa hirarki, utawa prinsip sing ndhasari klasifikasi. Mèh kabèh—barang obah, barang meneng, panggonan, lan kadadéan—bisa diklasifikasèkaké miturut sawetara skéma taksonomi.
 
== Taksonomi sajeroning biologi ==
352.737

besutan

Menu navigasi