Motorola E378i: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
(→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni)
 
}}
 
'''Motorola E378i''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/1122/motorola-e378i|title=Harga dan Spesifikasi Motorola E378i Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 47 x 22&nbsp;mm déné boboté 102 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Motorola E378i dilengkapidipirantèni kodhak VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 820 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 280 jam nalika ''standby'' lan tahan 7 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_E378i">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_e378i-1122.php|title=Motorola E378i - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
350.349

besutan

Menu navigasi