Balung: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Tuwuhing balung: ganti isi, replaced: disebut → karan
(éjaan, replaced: kabentuk → dumadi (2))
(→‎Tuwuhing balung: ganti isi, replaced: disebut → karan)
== Tuwuhing balung ==
 
Tuwuhing balung nganti pepak dumadi ing umur kurang luwih 30 taun. Sawisé iku ana uga owah-owahan sing disebutkaran [[remodelling]]. Balung minangka ''reservoir'' gedhé dhéwé tumrap [[kalsium]] lan [[phosphate]]. 99% kalsium ana ing (1000 gram) saka cacahing kalsium ing awak, déné [[phosphate]] sajeroning balung nganti 90% saka [[phosphate]] sajeroning awak.
 
== Jinis balung ==
352.737

besutan

Menu navigasi