Jajaran génjang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
(éjaan, replaced: Luas → Jembar, dibentuk → diwangun)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
'''Jajaran génjang''' iku wangun dhatar [[rong dhimènsi]] sing diwangun déning rong pasang [[rusuk]] sing saben rusuk padha dawané lan [[sajajar]] karo pasangané, lan duwé rong pasang [[pojok]] (''sudut'') dudu [[pojok siku]] (''sudut siku-siku'') sing saben pojok mau padha gedhéné karo pojok ing sangarepé.
 
Jajaran génjang kanthi papat rusuk sing padha dawané disebutkaran [[belah ketupat]].
 
== Rumus jajaran génjang ==
352.737

besutan

Menu navigasi