Basa Sama-Bajau: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
200 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Kaca anyar: == Sujarah == Suku Bajau utawa aran-aran sanèse ya iku Bajo, Badjao, Bajaw, Badjau, Badjaw, Bajo, utawa Bayao iku salah sawijine ras suku ingkang ngadheg ana ing pasisir kawasan As...
(Kaca anyar: == Sujarah == Suku Bajau utawa aran-aran sanèse ya iku Bajo, Badjao, Bajaw, Badjau, Badjaw, Bajo, utawa Bayao iku salah sawijine ras suku ingkang ngadheg ana ing pasisir kawasan As...)
(Ora ana béda)
3.422

besutan

Menu navigasi