Sadio Mané: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1.943 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
 
===Liverpool===
Tanggal 28 Juni 2016, Mané gabung kaliyan [[Liverpool F.C.|Liverpool]] kanthi beaya transfer £ 34 yuta kanthi kontrak gangsal taun. Béaya transferkasebat ndamel piyambakipun dados "pemain Afrika paling awis sepanjang sejarah". <ref name=BBC36642523>{{cite web|title=Sadio Mane: Liverpool complete £34m signing of Southampton forward|url=https://www.bbc.com/sport/football/36642523|publisher=BBC Sport|accessdate=28 June 2016|date=28 June 2016}}</ref><ref>{{Cite web|url=http://www.skysports.com/football/news/11669/10326309/sadio-mane-has-medical-as-liverpool-agree-transfer-fee-of-16334m-with-southampton|title=Sadio Mane has medical as Liverpool agree transfer fee of £34m with Southampton|last=|first=|date=28 June 2016|website=[[Sky Sports]]|publisher=|access-date=}}</ref> Wekdal tanggal 14 Agustus, piyambakipun damel dhebut Liga Primer kanggé The Reds, nyethak gol kaping sekawan wonten ing kemenangan tandhang 4-3 mengsah Arsenal.<ref>{{cite news|last1=Ladyman|first1=Ian|title=Arsenal 3–4 Liverpool: Philippe Coutinho's magical brace and Sadio Mane stunner heap misery on Arsene Wenger's men in north London thriller |url=http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3740114/Arsenal-3-4-Liverpool-Philippe-Coutinho-s-magical-brace-Sadio-Mane-stunner-heaps-misery-Arsene-Wenger-s-men-north-London-thriller.html|accessdate=14 August 2016|work=Daily Mail|date=14 August 2016}}</ref> Sasampunipun nglampahi kakalahan Liverpool mengsah [[Burnley F.C.|Burnley]] wekdal dinten pertandhingan kaping kalih amargi cidera pundhak, Mane mlebet ing ''starting line up'' mengsah [[Burton Albion F.C.|Burton Albion]] ing Piala Liga piyambakipun damel kalih assist wekdal kamenangan 5-0. <ref>{{cite news|title=Liverpool hit five to see of Burton in EFL Cup |url=http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/232883-liverpool-hit-five-to-see-off-burton-in-efl-cup|accessdate=23 August 2016|work=LiverpoolFC.com|date=23 August 2016}}</ref>
 
== Rujukan ==
8.966

besutan

Menu navigasi