Ghana: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
50 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi)
{{Infobox country
|conventional_long_name = Républik Ghana
|native_name = Republic of Ghana
|common_name = Ghana
|image_flag = Flag of Ghana.svg
| footnotes = <div style="background:#ddf;padding:0.2em;font-size:135%;text-align:center;">'''[[Portal:Ghana|Republic of Ghana portal]]'''</div>}}
 
'''Ghana''', resmine '''Républik Ghana''' ({{lang-en|Republic of Ghana}}), iku nagara ing [[Afrika]]. Ghana diwatesi karo [[Panté Gadhing]] ing sisih kulon, [[Burkina Faso]] ing sisih lor, [[Togo]] ing sisih wétan lan [[Lempongan Guinea]] lan [[Samudra Atlantik]] ing sisih kidul. Kutha krajané ya iku [[Accra]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 27.043.093 lan jembaré ana 238.535&nbsp;km².
 
== Réferénsi ==
62.948

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané