Perang Donya II: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: musim → mangsa
(éjaan, replaced: Galeri → Gladri, mengkono → mangkono, Senadyan → Sanadyan, paling gedhé → gedhé dhéwé)
(→‎top: ganti isi, replaced: musim → mangsa)
[[Gambar:WW2Montage.PNG|thumb|Gambar montase Perang Donya II. Miturut dom jam saka kiwa ndhuwur: Serdadu Pasamakmuran Britania ing Sahara; Warga China sing dikubur urip-urip déning Bala Dai Nippon; Bala Sovyèt nalika ofènsif musimmangsa adhem; Kapal indhuk Jepang sing nggawa montor-montor mabur; Serdadu Sovyèt ing Berlin; Kapal silem Jerman sing diserang.]]
 
'''Perang Donya II''' iku konflik paprangan gedhé dhéwé sing tau ana ing [[Bumi]]. Perang Donya II iku wiwité ing [[1 September]] [[1939]] lan rampungé ing [[15 Agustus]] [[1945]]. Sanadyan mangkono uga ana sing kandha yèn sajatiné perang iki wiwité ing Asia saka konflik Cina-Jepang ing taun 1937.
352.737

besutan

Menu navigasi