Embing-embing: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: bagean → pérangan
(→‎top: éjaan, replaced: bagean saka → péranganing)
(→‎top: ganti isi, replaced: bagean → pérangan)
[[Gambar:Gray30.png|thumb|right|150px|Gambar diagramatik posisi janin. Plasenta dituduhake ing bageanpérangan ngisor.]]
[[Gambar:Cacao-pod-k4636-14.jpg|thumb|right|150px|Penampang lintang woh kakao. Plasenta dumunung ing tengah, diapit déning karangan wiji.]]
 
352.737

besutan

Menu navigasi