Galaksi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: angkasa → akasa
(→‎top: éjaan, replaced: ''']] → ]])
(→‎top: ganti isi, replaced: angkasa → akasa)
[[Gambar: NGC_4414_(NASA-med).jpg|right|thumb|250px|'''Galaksi NGC 4414]]
 
'''Galaksi''' iku kumpulan utawa gugusan saka yutan [[lintang]], uga kalebu [[awu kosmis]], [[gas]]-gas lan [[unsur peteng]] sing nyawiji amarga anané [[gaya gravitasi]] antara benda-benda angkasaakasa iku.
 
== Wujud lan Jinis ==
352.737

besutan

Menu navigasi