Padunung: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Kapadhetan sing ndunungi: ganti isi, replaced: berkembang → tumuwuh
(→‎Kapadhetan sing ndunungi: anyar, replaced: nyebabaké → njalari)
(→‎Kapadhetan sing ndunungi: ganti isi, replaced: berkembang → tumuwuh)
 
== Kapadhetan sing ndunungi ==
[[Gambar:Growthbydevelopedvslessdeveloped.jpg|thumb|Tuwuhing sing ndunungi luwih dhuwur ing nagara berkembangtumuwuh (abang) katimbang ing nagara maju (biru)]]
[[Kapadhetan sing ndunungi]] diitung kanthi: mara cacahing sing ndunungi karo jembar wewengkon sing dipanggoni.
352.737

besutan

Menu navigasi