Omnivora: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Uga delengen: ngganti tembung, replaced: herbivora → hèrbivora using AWB
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
c (→‎Uga delengen: ngganti tembung, replaced: herbivora → hèrbivora using AWB)
== Uga delengen ==
* [[karnivora]]
* [[herbivorahèrbivora]]
* [[insektivora]]
 
4.016

besutan

Menu navigasi