Vlad Ţepeş: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎[[Kesultanan Utsmaniyah]] utawi [[Turki]]: ganti isi, replaced: ananging → nanging
c (clean up, replaced: dokumen → dhokumèn (2) using AWB)
(→‎[[Kesultanan Utsmaniyah]] utawi [[Turki]]: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
 
=== [[Kesultanan Utsmaniyah]] utawi [[Turki]] ===
Dados musuh utama Dracula, [[Kesultanan Utsmaniyah]] anangingnanging mbenci Dracula.<ref name="Dracula6">Cneajna, Hyphatia.(2010). Dracula: Pembantai Umat Islam ing Perang Salib Hal.104,107,110-114,117. Yogyakarta: Navila Idea</ref> piyambakipun naté mbantai prajurit [[Kesultanan Utsmaniyah]] ing Tirgoviste, mbakar nom-noman pelajar [[Turki]] ing [[Wallachia]], memaku topi utusan [[Kesultanan Utsmaniyah]] ingkang supe melepas topi<ref name="vampir2"/>, menyula 30.000 pedagang [[Turki]].<ref name="Dracula6"/>
 
== Gladri ==
348.872

besutan

Menu navigasi