Borough (New York City): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Marble Hill: ganti isi, replaced: ananging → nanging
(éjaan, replaced: , → , , kadasta → kados ta (2))
(→‎Marble Hill: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
* [[St. George, Staten Island]]
== Marble Hill ==
[[Marble Hill, Manhattan|Marble Hill]] inggih punika sebuah [[enklave dan eksklave|enklave]] alit ing daratan Amérika Utara ingkang katingal kados ta péranganing the Bronx, anangingnanging punika péranganing Manhattan. Saksampune peningkatan lalu lintas kapal ing taun 1890-an, Korps Insinyur Angkatan Darat AS yasa [[Harlem River Ship Canal]] ingkang ngewahi Marble Hill dados pulau. Kanal sungai lama dipunisi taun [[19 lan nggayutaken Marble Hill ing daratan.
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan

Menu navigasi