Gutasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: ananging → nanging (3)
(éjaan, replaced: kadasta → kados ta (2), serta → sarta, - → - (5))
(ganti isi, replaced: ananging → nanging (3))
| publisher = Anmol Publications PVT. LTD.
|ISBN=9788126102594}} ({{google books with page|MHSjmfNfz4MC|lihat|162| Gutasi ya iku...}})
</ref> Istilah gutasi kawiwitan dipunagém déning [[Burgerstein]].<ref name="Rajan"/> Gutasi kédadosan manawi ing kahanan siti ingkang jumbuh pramila nyérap toya inggil anangingnanging laju penguapan utawi [[transpirasi]] cendhèk utawi manawi penguapan toya angèl kédadosan amérgi dhuwuripun kelembapan maupun [[udara]].<ref name="Rajan" /><ref name="Biology Questions and Answers">{{cite web
| url = http://www.biology-questions-and-answers.com/plant-physiology.html
| title = Plant Physiology
Ménawi transpirasi kédadosan ing [[stomata]], mila gutasi kadadosan ing struktur mirunggan ingkang namanipun Bila hidatoda.<ref name="Rajan"/> Hidatoda asring dipunsébat dados sebagai stomata toya.<ref name="Rajan"/> Hidatoda panggènanipun ing ujung saha ing pinggir godong.<ref name="Rajan"/> manawi mékatén, titik-titik toya badhé katingal ing ujung saha pinggir godong.<ref name="Rajan"/>
 
Gutasi punika asring kédadosan ing ndalu, anangingnanging kédadosan ugi ing injing..<ref name="Rajan"/> Laju gutasi punika dipunmangertosi ing tanduran ''Colocasia nymphefolia''.<ref name="Soni">
{{Citation
| first = NK
 
== Efek gutasi Kanggei Tanaman ==
Gutasi boten gadhah prabawa ingkang signifikan kanggé kelangsungan gesang tanduran.<ref name="Rajan"/> anangingnanging, gutasi dipunmangertosi saged nyebapaken luka ing ron.<ref name="Rajan"/>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan

Menu navigasi