Padunung: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Kapadhetan sing ndunungi: anyar, replaced: nyebabaké → njalari
(→‎Kapadhetan sing ndunungi: éjaan, replaced: biyasané → lumrahé)
(→‎Kapadhetan sing ndunungi: anyar, replaced: nyebabaké → njalari)
[[Kapadhetan sing ndunungi]] diitung kanthi: mara cacahing sing ndunungi karo jembar wewengkon sing dipanggoni.
Sawetara pengamat masarakat percaya yèn konsèp kapasitas amot uga lumaku sajeroning nyinaoni bab sing ndunungi bumi, ya iku sing ndunungi sing ora kakontrol bisa nyebabakénjalari [[katastrofi Malthus]]. Sawetara pengamat liyani ora percaya marang panemu iki. Grafik ing ngisor nuduhaké [[mundhaké logistik]] sing ndunungi.
 
Nagara-nagara cilik lumrahé duwé kapadhetan sing ndunungi paling dhuwur, ing antarané: [[Monako]], [[Singapura]], [[Vatikan]], lan [[Malta]]. Nagara gedhé sing duwé kapadhetan sing ndunungi dhuwur antarané [[Jepang]] lan [[Bangladesh]].
352.737

besutan

Menu navigasi