Motorola A1260: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak
(→‎top: ganti isi, replaced: <br /> → <br/> (5))
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
}}
 
'''Motorola A1260''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/3627/motorola-a1260|title=Harga dan Spesifikasi Motorola A1260 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2010, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106.9 x 54.5 x 18.5&nbsp;mm déné boboté 120 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 16M werna (65K effective) ukuran 3.0 inchi kanthi résolusi 240 x 400 piksel. Motorola A1260 nggunakaké [[sistem operasi]] Android 1.6 (Donut). Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Motorola A1260 dilengkapi kamérakodhak 5 MP lan fitur ''autofocus'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis lan suwara [[WAV]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 1130 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 220 jam nalika ''standby'' lan tahan 5 jam 50 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_A1260">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_a1260-3627.php|title=Motorola A1260 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
352.737

besutan

Menu navigasi