Citra Scholastika: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Skolastika Citra Kirana Wulan''' utawa '''Citra SkolastikaScholastika''' (lair ing [[Yogyakarta]], [[5 Juni]] [[1994]]) iku sawijining penyanyi Indonésia. Dhèwèké dadi finalis [[Indonesian Idol]] kaping 6 sing paling enom. Awit cilik dhèwèké seneng nyanyi, dhèwèké pinter ana ing babagan musik jazz kang dadi ciri khas vokalé.
 
== Lagu-lagu dinyanyike sawetara ana ing indonesia Idol ==
32

besutan

Menu navigasi