1940-an: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
50 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''1940-an''' iku kaurut saka taun [[1940]] nganti [[1949]].
{{Dasawarsa|d=194|a=20}}
== Prastawa ==
 
352.737

besutan

Menu navigasi