780-an: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
49 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''780-an''' iku kaurut saka taun [[780]] nganti [[789]].
{{Dasawarsa|d=78|a=8}}
== Prastawa ==
 
348.872

besutan

Menu navigasi