Giorgio Chiellini: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main (2)
(→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main (2))
'''Giorgio Chiellini''' ({{lahirmati|[[Pisa]]|14|8|1984}}) ya iku pemainjuru main bal-balan [[Italia]] kang main kanggo klub Serie A [[Juventus]]. Dhewekè main minangka bek tengah, ing wiwitaning karier minangka pemainjuru main bal-balan, dhewekè minangka bek kiri.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan

Menu navigasi