Nusantara: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
clean up, replaced: konsep → konsèp using AWB
(→‎top: tembung, replaced: biyasané → lumrahé, Saliyané iku → Kajaba iku, tanah Jawa → Tanah Jawa)
c (clean up, replaced: konsep → konsèp using AWB)
'''Nusântara''', utawa sok-sokan tinulis '''Nuswantara''' ing [[basa Jawa]], iku konsèp [[pulitik]]. Tembung iki kabangun saka rong tembung '''nusa''' (pulo) lan '''antara''' (liya). Ing konsepkonsèp kanagaran [[Jawa]], praja Karaton dibagi dadi telu:
# [[Nagara Agung]]
# [[Mancanagara]]
5.602

besutan

Menu navigasi