Gedhung Saté: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB
(→‎Sajarah: éjaan, replaced: mirip → mirib)
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
 
== Arsitektur ==
Asitéktur Gedhung Satè digarap déning Ir. [[J. Gerber]] lan tim kang ngarancang ''design'' lan disempurnakaké déning arsiték [[Walanda]] kang misuwur ya iku Dr. [[Hendrik Petrus]], dhèwèké nggunakaké arsitéktur tradisionaltradhisional [[Indonésia]] ing rancangan arsitékturé.<ref name="internet5"/> Gedhung Satè diyasa kanthi arsitéktur lan struktur yasan kang monuméntal lan unik.<ref name="internet5"/> Gedhung Satè kalebu yasan kanthi arsitéktur perpaduan [[Indo-European]].<ref name="internet5">[http://buletin.melsa.net.id/news/44gedungsate.htm buletin.melsa.net.id](dipunundhuh tanggal 31 Mèi 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
5.602

besutan

Menu navigasi