Nokia E6: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2)
c (ndandani using AWB)
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
}}
 
'''Nokia E6''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/3717/nokia-e6|title=Harga dan Spesifikasi Nokia E6 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalakékawanuhaké ing April taun 2011, wiwit dipasaraké Juni taun 2011 lan duwé ukuran 115.5 x 59 x 10.5&nbsp;mm déné boboté 133 gram. Layaré TFT capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 2.46 inchi kanthi résolusi 640 x 480 pixel. Nokia E6 dipekaki papan ketik [[QWERTY]]. Nokia E6 nggunakaké [[sistem operasi]] Symbian Anna. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Nokia E6 dilengkapi kaméra 8 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis lan suwara [[WAV]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Po]] kapasitas o 1500 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BP-4L lan bisa kanggo nganti 681 jam (2G) / 744 jam (3G) nalika ''standby'' lan tahan 14 jam 48 menit (2G) / 7 jam 30 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_E6">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_e6-3717.php|title=Nokia E6 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalakékawanuhaké 2011]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
352.737

besutan

Menu navigasi