Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
111 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: jeneng resmi
(→‎top: gawé anyar, replaced: {{Coord|-7.96223|110.24048| → {{Coord|-7.92264|110.22847|)
(→‎top: jeneng resmi)
{{Infobox settlement
| name = Lendhah
| translit_lang2 = [[basa Indonésia]]
| translit_lang2_type = Resmi
| translit_lang2_info =
| settlement_type = Kacamatan
| subdivision_type = [[Nagara]]
352.737

besutan

Menu navigasi