Maluku: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
typo
c (typo)
| <br />+/- 1.277.414 jiwa (2003)<br />+/- --- / km²
|-
| [[Suku bangsa]]:
| [[suku Ambon]], [[suku Lumoli]], [[suku Nuaulu]] lan liyane
|-
|-
| Basa:
| [[basa Indonésia]] lan liyaneliyané
|-
| [[Zona Wektu]]:
78.625

besutan

Menu navigasi