Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(→‎top: anyar)
(→‎top: ganti isi)
| pushpin_map = Indonesia Yogyakarta
| pushpin_mapsize = 300px
| blank_name = Kodhe laladan <br>administrasi
| blank_info = {{#invoke:Wikidata|getRawValue|P2588|FETCH_WIKIDATA}}
| parts_style = coll
352.737

besutan

Menu navigasi