Socakangsi, Jatinom, Klathèn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
619 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
anyari
c (Wirjadisastra ngalih kaca Socokangsi, Jatinom, Klathèn menyang Socakangsi, Jatinom, Klathèn)
(anyari)
{{Infobox settlement
{{Désa
| pethaname = Socakangsi
| poto settlement_type = Désa
| subdivision_type = [[Nagara]]
| pratélan poto =
| jeneng subdivision_name = Socokangsi[[Indonésia]]
| propinsi subdivision_type1 = Jawa Tengah[[Provinsi]]
| dati2subdivision_name1 = [[Jawa = KabupatènTengah]]
| subdivision_type2 = [[Kabupatèn]]
| jeneng dati2 = Klathèn
| subdivision_name2 = [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]]
| kacamatan = Jatinom
| subdivision_type3 = [[Kacamatan]]
|jeneng pemimpin =-
| subdivision_name3 = [[Jatinom, Klathèn|Jatinom]]
| jembar = -
| coordinates = {{Coord|||display=inline,title}}
| padunung = -
| angkapushpin_map pos = Indonesia Klaten Regency
| kapadhetanpushpin_mapsize = -300px
| blank_name = Kodhe laladan administrasi
| blank_info = {{#invoke:Wikidata|getRawValue|P2588|FETCH_WIKIDATA}}
}}
'''Socokangsi Socakangsi''' iku [[désa]] ing [[Jatinom, Klathèn|KecamatanKacamatan Jatinom]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], [[Jawa Tengah]].<ref>{{Cite [[Indonésia]]web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
 
==Uga delengenRéferènsi ==
{{reflist}}
* [[Jatinom, Klathèn]]
* [[Kabupatèn Klathèn]]
 
* [[{{Jatinom, Klathèn]]}}
==Pranala njaba==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Klathèn]
 
* [[Kategori:Désa ing Kabupatèn Klathèn]]
{{Kecamatan Jatinom }}
[[Kategori:Désa ing Jawa Tengah]]
{{Kabupatèn Klaten }}
[[Kategori:Jatinom, Klathèn]]
 
 
{{kelurahanDésa-stub}}
63.805

besutan

Menu navigasi