Menyang kontèn

Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  14 taun kepungkur
c
c (typo)
# [[Kabupatèn Jeneponto]]
# [[Kabupatèn Luwu]]
# [[Kabupatèn Luwu TimurWétan]]
# [[Kabupatèn Luwu UtaraLor]]
# [[Kabupatèn Maros]]
# [[Kabupatèn Pangkajene]]
78.625

besutan