Manisrengga, Klathèn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Pranala njaba: ganti value using AWB)
'''Manisrenggo''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Klathen, [[Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Désa ==
# [[Barukan, Manisrengga, Klathèn|Barukan]]
#* [[BendanNangsri, Manisrengga, Klathèn|BendanNangsri]]
#* [[BoranganBarukan, Manisrengga, Klathèn|BoranganBarukan]]
#* [[KebonalasBorangan, Manisrengga, Klathèn|KebonalasBorangan]]
#* [[KecemenSukarini, Manisrengga, Klathèn|KecemenSukarini]]
#* [[KepurunNgemplakseneng, Manisrengga, Klathèn|KepurunNgemplakseneng]]
#* [[KrangganSapèn, Manisrengga, Klathèn|KrangganSapèn]]
#* [[LesesKecemen, Manisrengga, Klathèn|LesesKecemen]]
#* [[NangsriTijayan, Manisrengga, Klathèn|NangsriTijayan]]
#* [[Ngemplak SenengBendhan, Manisrengga, Klathèn|Ngemplak SenengBendhan]]
#* [[SapenTanjungsari, Manisrengga, Klathèn|SapenTanjungsari]]
#* [[Saladiran, Manisrengga, Klathèn|Saladiran]]
#* [[SukariniTaskombang, Manisrengga, Klathèn|SukariniTaskombang]]
#* [[TanjungsariKranggan, Manisrengga, Klathèn|TanjungsariKranggan]]
#* [[TaskombangKebonalas, Manisrengga, Klathèn|TaskombangKebonalas]]
#* [[TijayanLeses, Manisrengga, Klathèn|TijayanLeses]]
#* [[BarukanKepurun, Manisrengga, Klathèn|BarukanKepurun]]
 
== Uga delengen ==
63.805

besutan

Menu navigasi