Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
621 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan)
Tidak ada ringkasan suntingan
| p5 = [[Purwadadi, Tepus, Gunungkidul|Purwadadi]]
}}
'''Tepus''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Gunungkidul]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
'''Tepus''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Gunungkidul]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]]. Kacamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo Kacamatan [[Semanu, Gunungkidul|Semanu]], ing sisih wétan karo Kacamatan [[Girisuba, Gunungkidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonésia]], lan ing sisih kulon karo Kacamatan [[Tanjungsari, Gunungkidul|Tanjungsari]].
 
== PadésanDésa ==
Kondhisi lemah ing kacamatan iki kagolong lemah kritis/kurang banyu ing mangsa ketiga. cacahing sing ndunungi ana 38079 jiwa, utawa 9.113 KK.
== Padésan ==
* [[Giripanggung, Tepus, Gunungkidul|Giripanggung]]
* [[Sumberwungu, Tepus, Gunungkidul|Sumberwungu]]
* [[Purwadadi, Tepus, Gunungkidul|Purwadadi]]
 
==Pariwisata Réferènsi ==
{{reflist}}
Pariwisata dadi prodhuk unggulan kacamatan Tepus, amarga anané pasisir kanthi sesawangan sing éndah. Lokasi wisata sing ana kaya ta:
* Pasisir Sundak ing Sidoharjo lan Tepus
* Pasisir Ngandong ing Purwodadi
* Pasisir Siung ing Purwodadi
* Pasisir Timang lan Sirat di Purwodadi
* Panntai Seruni lan Pot Tunggal ing Tepus
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs Web Resmi Kabupatèn Gunung Kidul]
 
{{Kacamatan Tepus}}
{{Kabupatèn Gunungkidul}}
{{DI Yogyakarta}}
 
[[Kategori:Kabupatèn Gunungkidul]]
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Gunungkidul|Tepus]]
 
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Gunungkidul]]
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Gunungkidul|TepusNgayogyakarta]]
[[Kategori:Tepus, Gunungkidul| ]]
 
{{Kacamatan-stub}}
63.849

besutan

Menu navigasi