Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
'''Lendhah''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Kulon Praga]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
 
== Désa lan kalurahan ==
* [[Wahyuharja, Lendhah, Kulon Praga|Wahyuharja]]
* [[Bumireja, Lendhah, Kulon Praga|Bumireja]]
63.083

besutan

Menu navigasi