Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1.044 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{Infobox settlement
'''Lendah''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Kulon Praga]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].
| name = Temon
| settlement_type = Kacamatan
| subdivision_type = [[Nagara]]
| subdivision_name = [[Indonésia]]
| subdivision_type1 = [[Provinsi]]
| subdivision_name1 = [[Daerah Istimewa Yogyakarta]]
| subdivision_type2 = [[Kabupatèn]]
| subdivision_name2 = [[Kabupatèn Kulon Praga|Kulon Praga]]
| coordinates =
| pushpin_map = Indonesia Yogyakarta
| pushpin_mapsize = 310px
| parts_style = coll
| parts_type = Désa
| parts = Pratélan
| p1 = [[Wahyuharja, Lendhah, Kulon Praga|Wahyuharja]]
| p2 = [[Bumireja, Lendhah, Kulon Praga|Bumireja]]
| p3 = [[Jatireja, Lendhah, Kulon Praga|Jatireja]]
| p4 = [[Sidareja, Lendhah, Kulon Praga|Sidareja]]
| p5 = [[Gulureja, Lendhah, Kulon Praga|Gulureja]]
| p6 = [[Ngenthakreja, Lendhah, Kulon Praga|Ngenthakreja]]
}}
'''LendahLendhah''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Kulon Praga]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].
 
Kacamatan LendahLendhah kapérang dados 6 dhésa utawi kalurahan inggih punika<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Désa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Indonésia Maju]</ref>:
 
* [[Wahyuharja, Lendhah, Kulon Praga|Wahyuharja]]
63.083

besutan

Menu navigasi