Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
127 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (ganti éjaan, replaced: Kulonpraga → Kulon Praga (11) using AWB)
{{Kacamatan
| jeneng = Lendah
| dati2 = Kabupatèn Kulon Praga]]
| jeneng camat =
|-
| jembar =
| padunung =
| cacah dati4 = /
}}
 
'''Lendah''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Kulon Praga]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].
 
Kacamatan Lendah kapérang dados 6 dhésa utawi kalurahan inggih punika<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Désa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Indonésia Maju]</ref>:
 
* [[BumirejaWahyuharja, LendahLendhah, Kulon Praga|BumirejaWahyuharja]]
* [[WahyuharjaBumireja, LendahLendhah, Kulon Praga|WahyuharjaBumireja]]
* [[Jatireja, LendahLendhah, Kulon Praga|Jatireja]]
* [[Sidareja, LendahLendhah, Kulon Praga|Sidareja]]
* [[Gulureja, LendahLendhah, Kulon Praga|Gulureja]]
* [[Ngenthakreja, LendahLendhah, Kulon Praga|Ngenthakreja]]
 
== Rujukan ==
63.083

besutan

Menu navigasi