Stanislav Yevgrafovich Petrov: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (tambah sithik)
c
[[FileGambar:Stanislaw-jewgrafowitsch-petrow-2016.jpg|thumbjmpl|Stanislav Petrov]]
'''Stanislav Yevgrafovich Petrov''' ([[Basa Rusia|Rusia]]: Станисла́в Евгра́фович Петро́в; 7 September 1939 – 19 Mei 2017) iku sawijining tokoh militèr Rusia. Dhèwèké iku minangka lètnan kolonèl Angkatan Udara Uni Sovyèt dadi misuwur minangka wong sing nylametaké donya saka perang nuklir kanggo pamaragané nalika insidèn alarm palsu nuklir Uni Sovyèt ing taun 1983.
 
11.313

besutan

Menu navigasi